Bucovina-Banat (39) Partida 1000

In cadrul turneului Bucovina-Banat numaram mesele si partidele pentru a marca evolutia concursului si a ne onora jucatorii. Lista completa a acestora, pe CRONOMETRU.

In editia BB (39) am atins partida cu numarul 1.000! Ne face o mare placere sa vi-i prezentam pe cei doi sportivi protagonisti ai acesteia: Eduard Ungureanu (Bucovina) si Ovidiu Berceanu (Banat), care deja exagereaza cu prezenta in aceste mese si partide aniversare 🙂


Eduard Ungureanu

Napoleon Bonaparte spunea „Victoria apartine celui perseverent”.

Este un citat care ma duce cu gandul la Edi de fiecare data.

Eduard Ungureanu este un jucator tehnic, inteligent, care poate face diferenta intre momentele cheie ale meciului. Un junior cerebral, care nu face rabat la efort si care se simte foarte bine in yose.

Ambitios si tenace, Edi este “maestrul” revenirilor pe final de partida.

Edi si Alesia Ungureanu la tastatura OZN – Disco

In prezent familia Ungureanu intra in forta in lumea Go-ului atat prin Edi, vice-campionul national la Cupa Romaniei, Grupa 2003-2007 cat si prin Alesia – locul III la Campionatul National de Juniori.

– Mihaela Taranu


Ovidiu Berceanu

Practicam GO-ul in familia noastra de 3 generatii (pe linie barbateasca). Bunicul lui Ovidiu (tatal meu) a fost cel care a invatat prima data sa joace, la inceputul anilor ’90. El a reusit performanta de a ajunge pana pe la vreo 15kyu. Eu am invatat GO-ul de la el si am reusit sa ajung pe la vreo 5 kyu, la inceputul anilor 2000. La randul meu, l-am introdus pe Ovidiu in lumea GO-ului iar acum este randul lui sa preia stafeta in familie, avand ca obiectiv pe termen scurt depasirea mea ca si tarie de joc. Pe termen mediu si lung, obiectivul sau este sa ajunga la un rang exprimat in dani. E drept ca exista jucatori care la prima generatie reusesc sa ajunga profesionisti, la noi insa este un proiect ce pare ca se intinde pe mai multe generatii.

7 octombrie 2017, Clubul de Go din Giroc

In felul acesta, ne asiguram ca toti baietii din familie beneficiaza si in viata reala de intelepciunea obtinuta pe tabla de GO.

– Cristi Berceanu


Share:

Author: Cristian Bratu

Secretar al Clubului Sportiv de GO "Walter Schmidt" din Timisoara

Leave a Reply