Bucovina-Banat (38) Masa 500

In cadrul turneului Bucovina-Banat numaram mesele si partidele pentru a marca evolutia concursului si a ne onora jucatorii. Lista completa a acestora, pe CRONOMETRU.

In editia BB (38) am sarbatorit masa 500! Ne face o mare placere sa vi-i prezentam pe cei doi sportivi de la masa 11: Maria Macovei (Bucovina) si Eduard Iugulescu (Banat).


Maria Macovei

Mariuca noastra a inceput sa joace Go in 2018, iar primul ei concurs a fost in decembrie, la Bucuresti.

Cu la fel de multa pasiune pe tabla cat si in viata reala, Mariuca pune suflet in tot ceea ce face: de la partide pana la decorarea si personalizarea clubului de Go.

Colegii de club o descriu ca fiind “o jucatoare cu un suflet frumos si un potential foarte mare”, iar senpai-ul ei, Eduard Ungureanu: “Mariuca si-a format un stil de joc foarte interesant si flexibil datorita personalitatii ei, de aceea imi face o mare placere sa lucrez cu ea si sa descoperim impreuna misterele Go-ului”.

Mihaela Taranu, antrenorul Mariucai


Eduard Iugulescu

“Go-ul e un joc relaxant pentru mine la care sper sa fiu cat mai bun. Jocul ma prinde si imi place sa calculez mutarile in avans. E interesant sa cunosc oameni noi: mi-am facut multi prieteni si sper sa reusesc sa joc GO in Japonia, unde sunt cei mai buni jucatori din lume.” Eddie


Iugu Cel Mic e de puțin timp jucător “oficial” al clubului Hikaru, deși ne vizita pe la antrenamente de vreo doi ani. A fost greu să-l “împrumutăm” de la fotbal și kung-fu 🙂

Deși credeam că nu o să-l păstrăm lângă noi (fotbalul reușind în trecut să ne fure unul dintre cei mai talentați copii pe care i-am antrenat), iată că Edi a început, ușor-ușor, să arate că are de unde să progreseze în go.

Dacă va dubla jovialitatea și respectul cu care vine la lecții, adăugându-le ceva pasiune și dorință de progres, Edi Iugulescu va fi, într-o bună zi, campionul familiei 🙂

Marius Ion, antrenorul lui Eddie

Author: Mihaela Taranu

Leave a Reply