Masa 200

In editia a 15-a a derby-ului Bucovina-Banat am sarbatorit masa 200!

Ne face o mare placere sa vi-i prezentam pe cei doi parteneri de joc.


Adrian Baldea

Adrian Baldea este medic neurolog la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita si are 42 de ani.

In urma cu 2 ani, Matei (fiul sau) a vrut sa ii multumeasca tatalui pentru toate minunatiile pe care acesta i le-a prezentat de-a lungul vietii si l-a initiat in tainele Go-ului.

Pentru Adrian derby-ul Bucovina-Banat reprezinta primul pas in activitatea competitionala de Go. 

Mult succes, Adrian!


Tudor Farcas

“Joaca pentru CS Unirea Sannicolau Mare. A inceput cu sahul, in 2017, la varsta de zece ani, dar la scurt timp dupa aceea a descoperit si lumea de dincolo de Goban. 

Primul concurs la care a participat a fost, de fapt, unul de Go, organizat de clubul Walter Schmidt la Timisoara, in parteneriat cu canalul de televiziune Da Vinci Learning.  

Succesele din activitatea sportiva merg mana in mana cu cele scolare; Tudor a avut premiul I la scoala in fiecare an, participa la olimpiade de matematica, ii plac informatica si engleza. 

Greu de crezut, dar pe langa toate acestea Tudor isi mai mai gaseste timp si pentru dansuri traditionale sarbesti si maghiare – hobby care am vazut ca „se poarta” in Sannicolau.   

Fundatia succesului pentru Tudor este consecventa, lucru care in mod sigur il va ajuta si in viata. 

Cu toate ca pare „o partida complicata”, Tudor reuseste sa le impace pe toate si sa se implice cu seriozitate in tot ceea ce incepe. Prin puterea de munca si capacitatea de a excela simultan in mai multe domenii, Tudor este un adevarat descendent al lui Da Vinci.”

Zamfir Moldovan, antrenor maestru


Author: Mihaela Taranu

Leave a Reply